Γλυκάκια

Χειροποίητα γλυκάκια για βάπτιση.

Κουτί για ποπ κόρν

1.20€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.97€

Κουτί για ποπ κόρν με θέμα Litlle Man με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κουτί, ΦΠΑ και έξοδα εκτύπωσης. Ελάχιστη ποσότητα 50τμχ..

Κουτί για ποπ κόρν

1.20€ Χωρίς ΦΠΑ: 0.97€

Κουτί για ποπ κόρν με θέμα παπουτσάκι με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κουτί, ΦΠΑ και έξοδα εκτύπωσης. Ελάχιστη ποσότητα 50τμχ..

Σοκολάτα Tinkerbell

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα τη νεραϊδούλα Tinkerbell. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας Κωδικός ΓΛΣ0104 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα Tinkerbell σκιά

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα τη νεραϊδούλα Tinkerbell. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας Κωδικός ΓΛΣ0100 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα αλογάκι

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

..

Σοκολάτα βάπτισης Hello Kitty

1.50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.21€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα την Hello Kitty, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας. Κωδικός ΓΛΣ14007 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ  ..

Σοκολάτα βάπτισης Little Man

1.50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.21€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα Little Man, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Για το ίδιο θέμα είναι διαθέσιμα: Προσκλητήριο Μπομπονιέρα Κουτί pop corn Χωνάκι για ζαχαρωτά Καρτολίνι "Καλώς ήλθατε" για στολισμό σε καβαλέτο Περιτύλιγμα νερού Σαπουνόφουσκα Βιβλίο ευχών Κωδικός ΓΛ-16001 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα βάπτισης Sarah Kay

1.50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.21€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα την Sarah Kay, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας. Κωδικός ΓΛΣ14006 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα βάπτισης Tinkerbell

1.50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.21€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα την νεραιδούλα Tinkerbell, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας. Κωδικός ΓΛΣ14005 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα βάπτισης Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Για το ίδιο θέμα είναι διαθέσιμα: Προσκλητήριο Μπομπονιέρα Κουτί pop corn Χωνάκι για ζαχαρωτά Καρτολίνι "Καλώς ήλθατε" για στολισμό σε καβαλέτο Περιτύλιγμα νερού Σαπουνόφουσκα Βιβλίο ευχών Κωδικός ΓΛ-16002 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα βάπτισης ζώα του δάσους

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα ζώα του δάσους. Για το ίδιο θέμα είναι διαθέσιμα: Προσκλητήριο Μπομπονιέρα Κουτί pop corn Χωνάκι για ζαχαρωτά Καρτολίνι "Καλώς ήλθατε" για στολισμό σε καβαλέτο Περιτύλιγμα νερού Σαπουνόφουσκα Βιβλίο ευχών Κωδικός ΓΛ-17001 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ  ..

Σοκολάτα βάπτισης Ινδιάνος - ΚΩΔ .ΓΛ17002

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα ινδιάνος, με το όνομα του παιδιού. Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ  ..

Σοκολάτα βάπτισης Μολυβένιος Στρατιώτης - ΚΩΔ .ΓΛ18001

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα Μολυβένιος Στρατιώτης με το όνομα του παιδιού. Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ  ..

Σοκολάτα βάπτισης νεραϊδούλα

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα  νεραιδούλα, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας. Κωδικός ΓΛΣ14009 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα βάπτισης πεταλούδες

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα πεταλούδες με ροζέ τριαντάφυλλα, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας. Κωδικός ΓΛΣ14008 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα βάπτισης στρουμφ

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα τα στρουμφάκια, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας. Κωδικός ΓΛΣ14010 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα βατραχάκι

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα πρίγκιπας βάτραχος. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας Κωδικός ΓΛΣ0101 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα Ζωάκια

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα ζωάκια. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας Κωδικός ΓΛΣ0103 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα ζωάκια της ζούγκλας

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα τα ζωάκια της ζούγκλας, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας. Κωδικός ΓΛΣ14004 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα μικρή πριγκίπισσα

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα μια μικρή πριγκίπισσα στο κάστρο της. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας Κωδικός ΓΛΣ0105 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα μικρός πρίγκιπας

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκι βάπτισης σοκολάτα με θέμα μικρός πρίγκιπας, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος)Χρόνος παράδοσης; 10 ημέρες από την έγκριση της μακέτας Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Σοκολάτα τρελοκοτσιδού

1.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.29€

Γλυκάκια βάπτισης σοκολάτα με θέμα τρελοκοτσιδού. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας Κωδικός ΓΛΣ0100 Η τιμή αφορά έτοιμο γλυκάκι (επώνυμη σοκολάτα 100γρ + χαρτί περιτυλίγματος) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ  ..

Χυμός για κέρασμα βάπτισης στρουμφάκια

1.50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.21€

Χυμός πορτοκάλι για κέρασμα βάπτισης ή πάρτυ, σε συσκευασία σωλήνα, 250ml, με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Η επιλογή σχεδίου και χρώματος είναι ελεύθερη για συνδιασμό με όλα τα προσκλητήρια του καταλόγου μας Κωδικός ΓΛΧ15002 Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 24τμχ. Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ..

Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)